Гра


2: 7

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Ця гра очікувалась бути надзвичайно цікавою. Команди завершили регулярку поруч, маючи у своїй скарбничці медалі. Горохів – «срібло», Торчин – «бронзу». Тому кожна з них намагалась крім цих здобутків ще і получити звання Абсолютного чемпіона АМФВ в п’ятій лізі. Для цього потрібно було зробити ще два кроки, один з яких - обов’язкова перемога у цьому двобої.

Швидкі атаки суперників на початку гри вдало «гасились» обороною та хорошою грою воротарів. Та все ж Нестерук Віктор з Горохова всередині тайму зумів відкрити рахунок, на що практично одразу відповів лідер «харчовиків» Щербик Богдан, який своїм дублем перехилив шальки терезів на користь торчинців. Але тайм був за горохівчанами, які м’ячами Юрія Лоскутова та Сергія Загребельного зуміли в «гольових випадах» переграти опонентів.

Початок другої половини гри приніс неприємності торчинцям. Вдало розігравши комбінацію Юрій Лоскутов зробив дубль у грі та дав зрозуміти суперникам що цей день буде горохівським.  Далі більше! «Чорна пантера» Тіто буквально вигриз декілька м’ячів на перехваті та своїм дублем послав у нокдаун Торчин. Маючи таку перевагу колектив з Горохова вже просто довів поєдинок до кінця. Торчинці розуміючи що сьогодні не їх день думками вже напевно готувалися до завтрашньої зустрічі та налаштовували себе на реванш. Як воно буде далі, побачимо в неділю. Думається що «харчовики» свого останнього слова ще не сказали.