Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Чим ближче до весни, тим «жаркішими» стають баталії на майданчиках «Адреналін сіті». Після завершення регулярного чемпіонату  почалась сама «родзинка» сезону, а саме ігри за звання Абсолютного чемпіона АМФВ. Команди які не змогли завоювати медалі в регулярці, мають шанс проявити себе в цьому надцікавому турнірі.

Зустрічались суперники які по різному підійшли до півфіналів плей-оффу. Діючий переможець регулярного чемпіонату ФК «Духче» на першій стадії турніру зустрічався з молодою командою ФК «Волинь» і показавши чемпіонську гру зумів у двох зустрічах довести свою перевагу. Зовсім по іншому проходив шлях у «хіміків». Команді попався суперник з Переспи, і їх дуель перетворилась у «трьохігровий триллер» переможцем якого виявився «Tаtrafan». Колектив показав себе з найкращої сторони в цих двобоях. Особливо свій характер та бійцівські якості команда проявила в останній зустрічі, коли програючи три м’ячі не тільки зуміла зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу, яка дала шанс боротись далі. Отож очікувалось цікаве протистояння.

У ролі фаворита, ФК «Духче» з перших хвилин «понеслось» вперед і одразу получило в свої ворота! Віталій Кудкудак у контратаці вдало «підловив» біло-червоних і зумів охолодити їх завзятість. Гра пішла більш помірковано та комбінаційно. В кінці тайму Роман Сосновський зумів зрівняти рахунок і команди пішли на перерву в рівних умовах.

Другу половину команди розпочали дуже обережно, надіючись на помилку суперника  та гру в контратаці. В цьому аспекті це був день «Tаtrafanу». Мельник Олег та Михайлюк Андрій своїми результативними атаками зуміли вивести «хіміків» вперед та втримати переможний результат.

Певна сенсація в першій грі!