Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Одне з найпринциповіших луцьких футзальних дербі, що розтягнулося на три раунди безумовно стало головною подією вечірньої програми третіх матчів плей-офф. Суперліговські суперники у футболі об’єднанні виступами за «Луцьксантехмонтаж №536», що додає родзинки кожній зустрічі на міні-футбольних майданчиках друзів-суперників з «ЛСТМ» та «Волиньагротех».

У дебюті команди обмінялися гострими випадами, але кіпери Дмитро Галицький та Олександр Ярмощук були на висоті. Перший гол стався на 5-й хвилині, коли влучно з носка пробив автор хет-трику в першому чвертьфіналі Андрій Пушкарчук. «Агротехи» повели у рахунку та продовжили обережно очікувати помилок суперника. За п’ять хвилин до сирени на відпочинок поталанило Роману Філь, котрий обіграв досвідченого Ігоря Махнюка та «надурив» голкіпера «чорних», відправивши кулястого у ближній кут.

Всі спроби «будівельників» використати свою перевірену зброю в особі Тараса Кабанова натикалися на впевнену та доволі злу протидію у захисті того ж таки Романа Філь. Наприкінці тайму «чорні» мали шанс скоротити відставання у рахунку, але «селект» покружляв біля лінії воріт і був вибитий захисниками «агротехів» на чужу половину.

Відпочинок дав змогу командам порадитися, як грати далі. Перші хвилини другого тайму відзначилися низкою позиційних атак «ЛСТМ», гравці якого шукали можливість пробити Дмитра Галицького. І такі можливості були. Особливо у Ігоря Махнюка, який чудом не переправив м’яч у сітку на 15-й хвилині гри. А пізніше якимось дивом Дмитро Горщарук не замкнув на дальній стійці незахищений кут. Господарі збільшували тиск та набагато частіше били по воротах, але складалося враження, що «селект» не має бажання влітати та вкочуватися у сітку воріт «блакитних».

Аби збити атакуючий порив суперника «Волиньагротех» за 8 хвилин до закінчення ігрового часу навіть скористався правом на хвилинну передишку. Легше не стало. «ЛСТМ» вперто йшов уперед, віддаючи всі сили задля досягнення гольової мети. Основні події відбувалися на половині майданчика «блакитних», котрі стіною стояли на захисті воріт та подекуди використовували так звані «футбольні хитрощі», аби максимально збити темп.

За 3 хвилини до фінальної сирени «ЛСТМ» почав до всіх атак підключати свого голкіпера. Вийшло непогано і за півтори оберти хвилинної стрілки Тарас Кабанов розібрався на «п’ятачку» - 1:2. В цей час «Волиньагротех» сфолив вп’яте і напруження досягло апофеозу. Емоції. Нерви. А в підсумку «Волиньагротех» у півфіналі, де на нього чекає добре знайомий суперник з Хоріва.