Гра


31: 12

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Друголігове принципове протистояння двох гідних суперників з третьої спроби мало визначити володаря щасливого квитка до півфіналу. Бажання виграти било джерелом від усіх учасників поєдинку, але голів у першому таймі глядачі не побачили, хоча моментів для взяття воріт вистачило б і на третього сусперника.

По перерві напруження у грі зростало пропорційно залишку часу. Так само збільшилася кількість тактичних та технічних помилок, що ніяк не сприяли зміні палаючих на табло нулів на інші цифри.

Прорвало команди на 21-й хвилині. Спочатку за «Топільно» забив Віктор Мойсіюк, а вже за кілька миттєвостей баланс був відновлений стараннями Василя Присяжнюка. Боротьба за жадану путівку у півфінал розпочалася наново. Гострі випади команд заставляли глядачів емоційно реагувати на події, що вирували на майданчику СК «Арена Спорт». Але логічно, що у підсумку долю протистояння вирішувала серія післяматчевих пенальті. На один м’яч точніше виявилися гравці у блакитно-білій формі і боротьбу за звання Абсолютного чемпіона Волині у Другій лізі продовжить клуб «Топільно».