Гра


7: 6

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Голоскоков С.




Про гру:

 Вечір четверга видався більш ніж морозним. Думки про щось тепле мимоволі кружляли навколо назви 3-го чвертьфінального протистояння «Луцьктепло» - «Горохів», що обіцяло навіть стати гарячим, адже на кону була путівка до півфіналу плей-офф.

Розпочали команди жваво і протягом перших трьох хвилини створили чимало небезпечних моментів, що закінчилися попаданнями м’яча у каркаси обох воріт. Гол назрівав. Збільшилася кількість єдиноборств і суперники швиденько обмінялися забитими м’ячами. Спочатку «тепловики» провели гострий випад, забивши після двох ходівки і завершальним дотиком до «селекта» Вадима Карпюка, а за кілька секунд вже капітан горохівського «Юніора» Роман Калитка переможно скинув руки на головою – 1:1.

За п’ять хвилин до перерви лучанам вдалася вертикальна передача на Олега Романчука, який в один дотик обіграв кіпера гостей. Ще за пару хвилин прохід правим флангом атаки «Луцьктепло» закінчився потужним та влучним ударом у виконанні Станіслава Польового.

Залишок ігрового часу першої половини гри запам’ятався намаганнями господарів втримати комфортну перевагу у два м’ячі та не пропустити гол у роздягальню.

Другий тайм розпочався з обміну уколами. Спочатку «юніори» скоротили відставання, але «жовто-червоні» миттєво відтворили гандикап у два пункти. Далі розпочався час дублів. Свої другі голи забили «тепловики» Станіслав Польовий з Вадимом Павлюком та горохівчанин Юрій Семчук.

Під завісу зустрічі події набули «валідольного» присмаку, адже в господарів накопичилося п’ять фолів, а суперник спочатку скоротив відставання до двох пунктів, а далі пішов у наступ з п’ятьма польовими гравцями. Перша ж помилка «юнаків» призвела до пропущеного голу, а далі більш вікові гравці «Луцьктепло» помітно втомилися і двічі дозволили супернику розписатися у власних вортах. На табло горіли цифри 7:6, атака «Юніора», звук сирени і до 1/2-ї крокують лучани.