Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Герасимчук В.




Про гру:

Перемігши у другій грі плей-оффу рівненчани хотіли довести всім що перемога була не випадковою і вони достойні виходу в півфінал турніру.

Для Горохова теж наступив «момент істини». Команда яка стала «срібною» у регулярці теж прагнула доказати всім що вона заслуговує бути абсолютним чемпіоном АМФВ в п’ятій лізі. Для цього мінімум потрібно було будь-що перемагати в цей вечір.

Команди досить обережно розпочали поєдинок, в першу чергу роблячи розрахунок на оборону. Можливо цьому сприяв той факт, що регулярку команди грали на меншій за розмірами площадці №1, а треті вирішальні матчі проходили на центральному майданчику «Адреналін сіті». Він дозволяв грати широко та комбінувати, роблячи швидкі атаки не такими гострими, як на короткому полі.

Рівна гра проходила весь перший тайм. Фаворит зустрічі, який по результатах регулярки здавалось був Горохів, нічого не міг вдіяти з хорошою грою в захисті острожівчан. «Зелені» класно оборонялись і проводили небезпечні «рейди в тил суперника». Але безпомилково діяли воротарі, так що м’ячів у першому таймі глядачі так і не побачили.

Друга половина зустрічі була «віддзеркаленням» першої. Надійний захист та сподівання на помилку опонента, і вона таки сталась на шістнадцятій хвилині гри. Не зумівши швидко повернутись після атаки Олександр Марчук зумів підловити команду з Острожця і відкрити рахунок у зустрічі. Недавши отямитись супернику Тіто подвоює рахунок і ставить рівненчан у скрутне становище. Оговтавшись від такого «гольового шоку» ФК «Острожець» зумів відіграти один м’яч, голом відзначився Потоцький Вадим, але вже після цього домінували «муніципали».

Дубль Олександра Марчука та Андрія Марцинюка вивели горохівчан у наступний етап змагань. Симпатична команда з Острожця свою ходу в чемпіонаті АМФВ в цьому сезоні на жаль завершила.