Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Герасимчук В.




Про гру:

Надзвичайно цікавий та напружений поєдинок очікувався у третій вирішальній грі плей-оффу між командами «Tаtrafan» та «Юність» Переспа. Колективи зустрічались у цьому сезоні вже вчетверте, і поперемінно святкували перемогу. Приблизно однакові за силою та стилем команди, які і в регулярці були поруч у турнірній таблиці. Так що зумівши добре вивчити один одного в цей вечір вони були налаштовані дуже рішуче. Переспівчани, у яких в попередніх зустрічах була коротка лава запасних, зуміли на цей вирішальний двобій зібрати практично повний склад. Не зумівши в регулярці «зачепитись» за медалі, кожна з команд прагнула завоювати трофей в іграх навиліт, і стати абсолютним чемпіоном АМФВ в «мрійній» лізі.

Але про це поки приходиться тільки мріяти, і крім цієї перемоги зробити ще два кроки. Та це має бути у майбутньому, а сьогодні потрібно обов’язково було перемагати. «Юність» набагато активніше розпочала поєдинок, що практично одразу принесло їй дивіденди у вигляді голів Сліпчука Романа та дубля Кулюка Сергія, і поставило «хіміків» у дуже важке становище.

Слід віддати належне футзалістам «Tаtrafanу». У такій важкій ситуації вони не нахилили голову і змогли м’ячами Власюка Романа, Зуєва В’ячеслава та Кудкудака Віталія зрівняти рахунок.

У другій половині гри розпочався справжній «сталінград». Знаючи що будь-яка помилка може бути фатальною суперники не давали спокійно володіти м’ячем опоненту і «рубались» на кожному клаптику майданчика. В цей момент вистрілив «джокер» «хіміків» Зуєв В’ячеслав який зробив дубль у зустрічі і вивів біло-чорних у наступний етап змагань.