Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Герасимчук В.




Про гру:

 Судячи з турнірної таблиці регулярки та впевненої перемоги у першій грі плей-офф здавалось що всі питання про півфіналіста будуть зняті дуже швидко. Награвши склад та добряче укріпившись у трансферний період «муніципали» виглядають фаворитами практично у всіх матчах своєї ліги. Маючи «сплав молодості та досвіду» біло-сині показують хорошу гру та впевнено демонструють те, що і в більш високих лігах вони не пасли б задніх. Але у дебютному для себе сезоні як кажуть «маємо те що маємо» - змушені розпочинати з самих «підвальних» ліг АМФВ.

Будучи фаворитом двобою горохівчани почали гнути свою лінію з перших хвилин гри, та створювати багато моментів. Але у команди з Рівненщини був свій «джокер». Блискучий «наддосвідчений» голкіпер Мосійчук Олександр як і у попередніх матчах чемпіонату показував свій високий клас.

Саме завдяки його діям ворота острожівчан залишались сухими до одинадцятої хвилини, коли всюдисущий Тіто зумів відкрити рахунок. Більшого у першому таймі команда з Горохова досягти не спромоглась.

А у дебюті другого сталось те, чого найбільше боялись хлопці з Горохова. Потоцький Вадим своїм ударом зумів зрівняти рахунок і дуже зіпсувати настрій фавориту. А далі ще більше! В кінці тайму Кирилюк Олександр зумів забити у ворота МФКовців. Це була безумовна сенсація. Переможець двобою буде вирішуватись у вирішальній третій грі. БУДЕ ЦІКАВО!!!