Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Герасимчук В.




Про гру:

 Ще один цікавий поєдинок очікувався коли на поле вийшли представники Луцького та Ківерцівського районів. У першій грі «харчовики» здавалось по рахунку впевнено переграли суперників, але не зважаючи на перевагу в чотири м’ячі ця гра була також важкою для переможців. Ківерці з усіх сил старались обіграти опонента, щоб зачепитись за хоч якийсь з призів АМФВ. Але об’єктивно кажучи на сьогоднішній день «Торчин» сильніший. Як не старався «Колос» нав’язати свою гру супернику торчинці своїми вмілими діями перекреслили всі їхні сподівання на перемогу.

Отже все по порядку. Рівна гра точилась до шостої хвилини гри поки Назар Антосенко своїм ударом відкрив рахунок, а далі перемогу своєї команди кували Юрій Троць та Щербик Богдан.

В першій половині гри воротар ківерцівчан Олександр Краснопера зумів скоротити рахунок, але по перерві вже повністю домінували номінальні господарі. Команда з Торчина планомірно «обстрілювала» ворота суперника, що вилилось у голи Дмитра Купрінова та Ткачука Олександра.  Слабкою втіхою для «Колоса» став м’яч Миколи Вікторова.

Отже у цьому двобої зумівши перемогти у двох зустрічах команда з «харчової столиці» Волині впевнено йде до завоювання головного призу «мрійної» ліги. Але для цього потрібно зробити ще два важких кроки у вигляді перемоги над сильними суперниками. Чи вийде це в них, покаже час. «Колос-2» закінчив свою ходу в чемпіонаті області.