Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Герасимчук В.




Про гру:

 Попередні ігри, як в регулярці так і в першій грі плей-оффу, в цій парі проходили напрочуд цікаво та безкомпромісно. Тому небезпідставно  глядачі надіялись побачити другу гру плей-оффу такою як і були попередні. У футзальних «качелях» в першому матчі вольову перемогу зуміли здобути «хіміки», тому Переспа будь-що хотіла реабілітуватись та перевести цей двобій до третього вирішального матчу. Гра виправдала всі сподівання. Але початок її був спокійним та дуже обережним. Намагаючись будь-що спочатку витримати атаки суперника та не пропустити, а потім вже забити самим, команди довго контролювали м’яч та комбінували шукаючи шпарини в оборонних редутах опонентів. Та м’яч довго та вперто не хотів заходити ні в одні ні в інші ворота. На заваді цьому ставали як не спини та ноги гравців, так поперечина та стійки воріт.

Але так продовжуватись довго не могло, і під кінець тайму Переспа потужними ударами Сліпчука Романа та Случика Андрія зуміла розмочити рахунок. За «Tаtrafan» відповів Віталій Кудкудак, який встановив статус-кво в першому таймі.

Друга половина гри прогнозувалась надцікаво. Саме так воно і вийшло. Заведені на перемогу колективи «рубались» за кожен м’яч на кожному клаптику майданчика, але на табло вперто показувало нічийний результат. І коли здавалось що воротарям потрібно примірятись до «футзальної лотереї» вистрілив «герой Переспи» Андрій Случик ударом якого «Юність» зуміла вирвати перемогу, а сам він зробив хет-трик.

Футзальний трилер «Tаtrafan» - «Юність» продовжується! Переможця виявить остання третя гра.