Гра


5: 2

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Герасимчук В.




Про гру:

 Відкривався другий тур першого етапу плей-офф у П’ятій лізі грою чемпіона регулярки ФК «Духче» та ФК «Волинь». Здобувши впевнену перемогу в першій грі футзалісти з Рожищенського району були настроєні рішуче надіючись на те, що перемога в цій грі дасть їм змогу вийти в наступний етап плей-оффу без третьої гри. Юнаки «Волині» навпаки хотіли ще продовжити свою футзальну ходу в цьому сезоні, тому готові були дати бій фавориту.

Ранковий початок гри та погодні умови в цей зимовий морозний день привели до того, що рожищенці розпочали гру без замін, а гравці почали під’їжджати та виходити на поле коли гра вже розпочалась. Напевно цей фактор і привів до того що «хрестоносці» розпочали поєдинок набагато жвавіше та якісніше ніж їхні ще нерозім’яті та «холодні» опоненти.

Час йшов, моментів було предостатньо, але перший м’яч Василя Поліщука глядачі побачили лише на десятій хвилині гри. Вже втягнувшись у гру та розігрівшись гравець ФК «Духче» зумів у швидкій атаці м’яко покласти шкіряного під саму стійку воріт. Цей м’яч зіграв дуже позитивно на психологічний стан чемпіонів регулярки  і вони змогли ще спокійно забити два голи до перерви.

Маючи комфортну перевагу духнівчани спокійно розпочали другий тайм, і грали як кажуть «по результату». На кожен м’яч у свої ворота фаворит відповідав своїм «гольовим уколом». Героєм цієї зустрічі для своєї команди став Сосновський Роман, який зробив хет-трик у зустрічі.

Прогнозована перемога ФК «Духче» який вийшов у наступний етап розіграшу. Для «Волині» футзальний сезон на жаль закінчився, і команда  може спокійно готуватись до свої головних ігор вже на зелених весняних трав’яних полях.