Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков С.




Про гру:

Лідер чемпіонату у ранзі переможця Регулярної першості вдруге взявся проекзаменувати «Торпедо» після стартової впевненої перемоги. Щоправда для виконання амбітного завдання у Романа Бірука в наявності був доволі обмежений кадровий ресурс у кількості семи виконавців. Цей факт не засмутив номінальних господарів, які в традиціях відомої кінострічки «Сім самураїв» з перших хвилин пішли у наступ з позиції сили. Торпедівською зброєю на старті поєдинку стали швидкі контратаки та удари з будь-яких точок майданчика.

Ковельчани довго тисли на суперника, використовуючи раптові підключення до атак свого голкіпера Дмитра Дувакіна, і в підсумку пропустили. Швидку «контру» ударом впритул завершив Дмитро Редько.

«Червоні» відігралися доволі швидко. Забивний Роман Кузьмич був влучним, а його імя та прізвище втретє пролунало у звукових колонках спорткомплексу, адже до цієї миттєвості Роман Кузьмич з «Волиньагротеху» вже встиг оформити дубль.

Нічийний підсумок першого тайму заставив суперників активніше діяти в другій половині гри. Представники столиці волинських залізничників явно не мріяли про візит до Луцька на третю гру і на 3-й хвилині розіграли класичну комбінацію, яку завершив титулований Віталій Романчук.

За п’ять хвилин до сирени тренер «Торпедо» Анатолій Мищук взяв тайм-аут, аби організувати завершальний штурм. Проте частіше і гостріше атакували опоненти. Субота явно не була кращим днем для тезок славетних радянських  футбольних клубів. Вдень луцьке «Динамо» мінімально поступилося Острожцю, а ввечері «Торпедо» у драматичній боротьбі так і не зуміло обіграти ковельчан.