Гра


32: 22

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков С.




Про гру:

Хорівське дербі в рамках плей-офф лише віддалік нагадувало епічне протистояння двох команд у минулорічному кубковому фіналі Волині, де все визначив лише один гол. В поточному сезоні інші склади та інші завдання. Між тим спортивна складова та чемпіонські амбіції нікуди не ділись. Хороший темп. Багато моментів. Тільки м’яч ніяк не хотів просунутися між стійками воріт.

Згідно табелю про ранги перевага була на боці діючого чемпіона АФЛУ. Лідер «Надії» Ігор Кудінов пробив у хрестовину, а пізніше Петро Шелест впритул розстрілював голкіпера опонентів – невдало. З рештою 10-а хвилина виявилася насправді гольовою, коли Олег Іванишин дальнім ударом відкрив рахунок.

Під кінець тайму «Хорів» міг відновити рівновагу, але група нападу на останній фазі атаки відверто схибила. Рахунок 1:0 став підсумком не самої цікавої за всю історію протистоянь першої половини гри.

По перерві продовжився обмін ударами і моментів вочевидь побільшало. Спочатку «надійчанин» Андрій Любуська щільно пробив у дальній верхній кут, а пізніше хорівчанин Вадим Видихай скоротив відставання – 2:1. А за три хвилини до закінчення ігрового часу запахло сенсацією, коли той же Вадим Видихай оформив дубль, вміло розібравшись у ситуації біля чужих воріт. Нічийний результат зберігся до фінальної сирени.

Випробування футзальною лотереєю краще витрамили досвідчені футзалісти з команди діючого чемпіона. Завдання щодо виходу до 1/2-ї фіналу плей-офф «Надія» виконала.