Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков С.




Про гру:

Чергове луцьке дербі суперників, котрі за останній тиждень зустрічалися втретє, мало остаточно з’ясувати питання щодо переваги «Волиньагротеху» над «ЛСТМ». Адже в перших двох поєдинках у «регулярці» та старті плей-офф саме підопічні Анатолія Бартощука двічі поспіль виривали мінімальні перемоги з різницею у м’яч.

«Блакитні» з позиції фаворитів, але без свого голеадора Андрія Пушкарчука, пішли у наступ з перших хвилин, а будівельники кожним пасом шукали свого супербомбардира Тараса Кабанова. Статистика ударів по воротах була явно на боці «агротехів», а забили у першому таймі гравці «ЛСТМ». Точний удар-парашутик у виконанні Юрія Дмитрука запалив «одиничку» на табло, що лишалася незмінною до самої перерви.

У другій половині картина кардинально не змінилася і глядачі навіть почали трішки нудьгувати. В цей момент Роман Кузьмич вирішив додати адреналіну всім присутнім на грі. Спочатку молодий бородань із під захисника забив з розвороту, а за кілька хвилин Роман з гострого кута пробив Дмитра СЕмченка і вивів команду вперед.

За чотири хвилини до фінальної сирени гравці «Волиньагротеху» відзначилися із знаком «мінус». Господарі набрали п’ять фолів. При тому, що 5-й фол був карному майданчику. Пенальті у виконанні Тараса Кабанова був ідеальним по силі та влучності. А ось дабл-пенальті за черговий фол Тарас виконав сильно, але не точно. Хоча вже за хвилину на п’ятачку біля чужих воріт кращий бомбардир першості розібрався по-гросмейстерські і встановив рахунок 3:2 на користь «Луцьксантехмонтаж».

За хвилини, що лишилися гості ще раз невдало спробували пробити десятиметровий штрафний, а «агротехи» не змогли зрівняти рахунок на останніх секундах. Таким чином «будівельники» відновили баланс у серії та спробують в третьому матчі плей-офф схилити шальку терезів успіху на свій бік. А суперник явно чекатиме на підсилення збоку Андрія Пушкарчука.