Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Голоскоков С.




Про гру:

Два рівних суперники, котрі лише у серії післяматчевих пенальті виявили переможця першого раунду плей-офф, відкривали суботню програму у Суперлізі. Почали друзі-опоненти по-футзальному. Довгі розіграші м’яча закінчувалися випробувальними пострілами по воротах для перевірки голкіперів. Один з таких ударів на 6-й хвилині був підкорегований членом спілки волинських бомбардирів невгомонним Леонідом Єфремовим і рахунок було відкрито. Стало веселіше і команди заграли більш розкуто. Хоча вже у середині тайму невдоволений діями «брендівців» Назар Бугайчук був вимушений брати хвилину на роздум, аби переломити на свою користь хід поєдинку. Підопічні молодого тренера кілька разів довели атаки до щільних ударів у створ воріт, але в одному з контр-випадів «Камаза» ледь не пропустили вдруге, коли Сергій Вознюк на долі секунди не встиг до дальньої стійки, аби замкнути простріл. Ще пізніше Леонід Єфремов перевірив міцність хрестовини воріт Дмитра Притулюка.

Весь перший тайм «Бренд» працював по черзі четвірками, а острожецький колектив освіжав гру точечними замінами. Остання хвилина тайму залишилася в активі «Бренда», котрий організував невеличкий штурм редутів суперника і зумів за секунду до кінця першої половини гри відновити рівновагу. Активний Дмитро Романюк наважився на дальній удар і не прогадав. Непрогнозований рикошет дезорієнтував Євгена Кречковського і «селект» затріпотів у сітці воріт «аграрієв». Пролунала сирена і команди пішли відпочивати.

Відновлення гри пішло у високому темпі. Малюнок гри не змінився і атаки хвилями накочувалися на володіння обох суперників. В обміні випадами позиційної помилки припустився захист «Бренду» і Антон Дригульський в кращих традиціях Євро 2018 миттєво покарав опонентів, забивши схожий гол із тим, що стався за його участю в першій грі плеей-офф. «Камаз-Агро» взяв тайм-аут, а лучани після короткої наради пішли у наступ із п’ятим польовим гравцем.

Напруження зросло. Ціна помилки збільшилася, але голів глядачі більше не побачили. Хоча моментів, коли вболівальники підводилися із своїх місць вистачало. Фінальна сирена застала «Бренд» в атаці, але мінімальна перевага острожецької команди дозволила «Камазу» в’їхати до наступного раунду плей-офф у доброму гуморі.