Гра


6: 2

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кунаков О.




Про гру:

 Не дивлячись на те, що рятувати серію належало «Мідасу» і слід було очікувати активних атакувальних дій саме від «біло-фіолетових», «Колос» почав гру першим номером, впевнено захопивши ініціативу зі стартовим свистком. При цьому оборону номінальних гостей ківерцівські футзалісти долали досить легко і Артем Данієлян крутився наче білка у колесі, відбиваючи один удар за другим. Та врешті решт і він не зміг дати ради, коли господарі вивели на ударну позицію Андрія Полтавця і той невідпорно пробив у дальній кут. Втім, відігрався «Мідас» так само легко, як і пропустив – Дмитро Рожко завдав потужного удару з-за меж карного майданчика і Валентин Бондарєв, закритий власними й чужими гравцями, побачив м’яч лише у сітці. Та це не вплинуло на характер гри, гравці «Колоса» поставились до цієї неприємності, як до прикрої випадковості і продовжили тиск на ворота суперника. В середині тайму Юрій Мельничук знову виводить господарів вперед, а перед самою перервою Андрій Полтавець збільшує свій бомбардирський доробок чітким ударом завершивши швидку контратаку.

У другій половині ківерцівці, що впевнено вели у рахунку, вирішили зіграти обережніше і віддали ініціативу гравцям «Мідаса». Втім, тривала облога карного майданчика «Колоса» довгий час не приносила гостям жодних дивідендів. Рух був, але прогресу жодного. Так тривало до середини тайму, аж поки один з численних ударів Дмитра Рожка з дальної дистанції не зустрів на шляху до воріт захисника господарів і не змінив свою траекторію самим несподіваним для Валентина Бондарєва чином. Ківерцівці вирішили не випробовувати долю, активізувалися і відсунули гру подалі від власних воріт. А незадовго до завершення зустрічі рикошет зіграв вже проти «Мідаса» - простріл когось з гравців «Колоса» несподівано для всіх і в першу чергу для Артема Данієляна зустрівся у карному майданчику гостей з ногою їхнього захисника і залетів прямісінько у дальню дев’ятку. Лучани одразу пішли ва-банк, оскільки втрачати вже не було чого, але реальних нагод для того, щоб врятувати гру створити їм не вдалося, натомість Юрій Чепура двічі відправив м’яч у порожні ворота «Мідаса».

Впевнена перемога «Колоса» і ківерцівці можуть вже запасатися поп-корном і з трибун спостерігати за третім матчем між «Динамо» та «Вілією» у якому визначиться їх суперник у півфіналі.