Гра


2: 1

Хронометрист / Делегат:

Попко М./Голоскоков С.




Про гру:

Мало хто ставив на хлопців з «KroshuStarsLutsk» у протистоянні із досвідченим турнірним бійцем – командою «Рятівник», котрий впевнено переграв «волошкових» у першій чвертьфінальній зустрічі. Проте заводський колектив не стушувався перед грізним суперником і з перших хвилин пішов у наступ. Швидкі атаки все більше створювали небезпеку біля воріт «МНСників» і гол назрівав. Щоправда м’яч, що , вперше у грі влетів у сітку воріт «Крошу». Нереалізований момент у карному майданчику господарів перетворився для «волошкових» в автогол.

Проте вже за кілька миттєвостей Денис Карпюк дальнім ударом відновив рівновагу. «Зіркова» команда почала тиснути на помаранчевого суперника все більше і більше, що змусило тренерський штаб «Рятівника» брати швидкий тайм-аут, аби перевести дух. Пауза пішла на користь ледь не в першій атаці, коли нарешті забив представник господарів. Це моторний Олександр Якимчук загнав кулястого у сітку та встановив підсумок тайму, а з ним і матчу.

В другій половині зустрічі статистика гольових моментів у «KroshuStarsLutsk» напевно перевищувала показники кількох попередніх матчів. Але «селект» вперто не хотів летіти у ворота суперника, котрий до того ж за три хвилини до сирени назбирав повний комплект фолів. «Рятівник» вистояв і без додаткових випробувань у вигляді третьої гри прокрокував до півфіналу плей-офф.