Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Попко М./Голоскоков С.




Про гру:

Перемога в один м’яч у першій частині принципового протистояння визначила характер гри і в другому матчі «Радивилівмолоко» – «Joma-Луцьк». Чоловіча боротьба на кожному метрі покриття майданчика СК «Арена Спорт» та спалахи емоцій, що були вміло притушені суддівською бригадою. Обмаль моментів, і як підсумок тайму – суха нічия.

В другій половині за хвилину народилася інтрига. «Іспанець» Роман Калуш точно пробив у кут воріт – 0:1. За пару хвилин рахунок мав подвоїтися, але м’яч дзенькнув об хрестовину після удару Тараса Шевченка та відскочив у майданчик, де з повторним пострілом впорався голкіпер господарів.

Доля поєдинку за законами футзального жанру визначалася на останніх хвилинах ігрового часу. «Молочники» пішли у наступ із п’ятим польовим гравцем та двічі фатально помилилися. Футзалісти клубу «Joma-Луцьк» Олександр Тимощук та Іван Редько на останній хвилині вражали по суті порожні ворота. 0:3, і тепер на суперників чекає третя зустріч, що має остаточно визначити учасника півфінальних матчів плей-офф Третьої ліги.