Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Попко М./Голоскоков С.




Про гру:

Ранкова програма других чвертьфіналів розпочалася з поєдинку FC «Respect» – «Приват», в якому гольова феєрія розпочалася ледь зі стартовим свистком арбітра. Спочатку представник «поважної» команди Віктор Сущ на 10-й секунді загнав круглястого у сітку, а ще хвилину оформив дубль. Вагома заявка на другу поспіль перемогу у матчах плей-офф тисла на суперника лише хвилину. Досвідчений Артем Степанюк скоротив відставання, а до кінця періоду банкір Віталій Завіруха майстерно оформив дубль та вивів «Приват» вперед.

По перерві «Respect» спробував швиденько відновити баланс та пішов у наступ великими силами. І за кілька хвилин потужний постріл у кут воріт вдався автору першого хет-тріка у грі – Віктору Сущ.

Окрилені успіхом господарі зуміли вийти вперед, коли вивели на ударну позицію юного Дмитра Боровського – 4:3. Але в банкірів знайшовся свій фахівець по «фокусам із шляпою». Тринадцятий номер номінальних гостей влучним пострілом відновив гольовий баланс.

Проте рівновага трималася недовго. Голкіпер «біло-блакитних» помилився у простій ситуації, збивши гравця «Привата» у своїй карній зоні, а Віталій Завіруха з «точки» пробив не гірше, ніж з гри.

За хвилину після розіграшу штрафного «Приват» міг збільшити перевагу, але у підсумку пропустив. Другу п’ятірку на табло запалив Максим Лісовецький. За хвилину до сирени Олександр Улітич елегантно обіграв кіпера господарів і приніс банкірам перемогу. Рахунок у серії плей-офф зрівнявся і на команди чекає вирішальний третій раунд.