Гра


3: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

Зустрічались команди що зайняли чільні місця в середині турнірної таблиці. Виходячи з цього очікувалась дуже напружена та рівна гра приблизно рівних за силою і стилем гри команд. У регулярному чемпіонаті між ними така гра і була, і закінчилась вона на користь Переспи, тому в плей-оффі «хіміки» прагнули реабілітуватись.

Обережна гра суперників на початку тайму мабуть була обумовлена тим, що команди грали за принципом «головне не пропустити, а свій гол у футзалі заб’ємо завжди». Будь-які спроби гостро атакувати закінчувались вдалою грою захисту та воротарів команд. Але так продовжуватись довго не могло і першою помилкою опонента зумів скористатись  «Tаtrafan». Лідер атак «хіміків» Сентюров Віктор в середині тайму зумів відкрити рахунок.

Після цього локального успіху «Tаtrafan» закрився в обороні і чекав на помилку Переспи надіючись на вдалу швидку контратаку. По іншому думали представники Рожищенщини. Під кінець тайму вдало комбінуючи гравці «Юності»  зуміли на останній хвилині тайму м’ячем Случика Романа встановити рівновагу у цій грі.

Така нервова гра продовжилась і у другому таймі. Все дуже обережно з оглядом на свої захисні редути.  Помилка у вигляді м’яча в такій зустрічі могла бути фатальною. Та все ж обмін м’ячами відбувся. Шоломович Руслан та Кулюк Сергій за хвилину зуміли вразити ворота один одного. Здавалось при такому розкладі сил, команди дограють зустріч, і все вирішить «футбольна лотерея» у вигляді серії шестиметрових. Однак у цей вечір «джокером» для «Tаtrafanу» став Власюк Роман, який на передостанній хвилині зустрічі зумів вирвати перемогу для «хіміків».

Перемога «Tаtrafanу» в першому поєдинку, але однозначно останнього слова Переспа ще не сказала.