Гра


1: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались чемпіон регулярки та юна команда ФК «Волині». Судячи з турнірної таблиці регулярного чемпіонату здавалось що проблем у «короля ліги» не буде взагалі. Під час чемпіонату юні «хрестоносці» показали себе як напевно найбільш тактично навченої та організованої команди завдяки розумним вказівкам тренера Олександра Антонюка. Але ще зовсім юний вік та фізична «молодість» не дозволяють на даний момент сперечатись з більш дорослими колективами. Безперечно що з плином часу юнаки стануть класною командою, в цьому сумнівів не має ні в кого. А поки їм надзвичайно важко боротись з дорослими чоловіками.

Початок гри був рівним. «Духче» знаючи що все таки зможе «додушити» юнаків планомірно комбінувало і обстрілювало ворота суперника, на що «волиняни» гостро контратакували. Така гра продовжувалась весь перший тайм і лише на його останніх хвилинах Поліщук Василь зумів  своїм хет-триком вивести чемпіона вперед і практично зробив результат.

В другому таймі духнівчани продовжували атакувати і маючи велику перевагу спокійно довели гру до логічного переможного для себе результату в першій грі плей-оффу.