Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Колективи зустрічались в останньому турі регулярки, де дуже важку перемогу здобули горохівчани, тому про недооцінку суперника один одним мова не велась. Рівненчани хотіли доказати всім, що передостаннє місце в чемпіонаті прикре непорозуміння, тому на матч вони вийшли дуже мотивованими. Для новоствореної команди з Горохова дебютне «срібло»  можна вважати хорошим результатом, але як кажуть «апетит приходить під час їжі»,  тому чому б і не замахнутись на звання абсолютного чемпіона ліги?

Для цієї цілі треба перемагати суперника в іграх плей-офф, перша з яких розпочалась дуже жваво обома командами. На майданчику точилась рівна боротьба, де абсолютно не було видно фаворита, яким по таблиці регулярки здавалось був Горохів.  

ФК «Острожець» вміло оборонявся та комбінував, тому горохівчанам приходилось дуже несолодко. В ці хвилини з кращої сторони проявив себе Лавіл Ньядо Піві, який зумів «накрутити» захист номінальних господарів та відкрити рахунок. Знаючи що перевага в один м’яч дуже хитка МФКовці продовжили гнути свою лінію і на останній хвилині тайму Олександр Марчук забив дуже важливий в психологічному плані гол.

Маючи гандикап у два м’ячі в другому таймі горохівчани діяли більш розкуто, що одразу позначилось на їх діях. Не було такої нервозності та зажатості в ігрових епізодах.

Забивши в кінці тайму Горохів довів гру до своєї першої перемоги у цьому двобої.