Гра


5: 9

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Ось і дочекались глядачі «родзинки» футзального сезону, а саме ігор плей-офф! В п’ятій лізі це футзальне видовище розпочалось грою бронзового призера регулярки «Торчина» та колективу, що на думку автора цих рядків, був недооцінений її «Величністю Фортуною» «Колосом-2».

В регулярному чемпіонаті, чого правду таїти, ківерцівчанам не везло в багатьох зустрічах, хоч гру вони показували доволі якісну і давали бій всім своїм суперникам. Тому зайнявши шосту сходинку в турнірній таблиці, яка напевно  не задовільняла їхні амбіції футзалісти з Ківерець були настроєні дуже рішуче. Але тут, як кажуть «найшла коса на камінь». Торчинці хоча і мали в своїй скарбничці «бронзу» регулярки напевно теж рахували що це мінімум, що можна отримати від цього колективу. 

Ото ж гра пішла «від ножа» і продовжувалась так до останніх хвилин матчу. В такі напружені хвилини мали проявити себе лідери команд, і в них вони знайшлися. На початку зустрічі в Торчина  дублем відзначився Щербик Богдан, на що Ківерці відповіли голом Краснопери Олександра. В кінці тайму далась взнаки індивідуальна майстерність Олександра Ткачука, який забив два м’ячі «в роздягальню» суперника.

Друга половина зустрічі проходила дуже цікаво. Було багато небезпечних моментів та забитих м’ячів. Кожен з колективів прагнув довести, що заслуговує на перемогу в цій зустрічі. «Колос» хет-триком Гапонюка Дмитра здавалось вирівняв гру, але все ж в цей вечір сильнішими були хлопці з Торчина. Та це була тільки перша гра цього двобою. Думається що в другій грі торчинцям буде дуже не солодко у цьому протистоянні.