Гра


3: 4

Хронометрист / Делегат:

Лисиця Н./Голоскоков С.




Про гру:

В останньому турі «регулярки» суперники за чвертьфіналом плей-офф подарували глядачам цікавий футзальний трилер, в якому мінімальну перемогу 6:5 вирвали гравці команди «Волиньагротех». Тому багато глядачів незважаючи на трансляцію лігочемпіонського поєдинку «Шахтар» - «Рома», надали перевагу луцькому дербі. І команди не розчарували. Вже у дебюті лише ціною жовтої картки Владислав Гаврилюк зірвав небезпечну атаку «ЛСТМ», а за мить Андрій Пушкарчук ударом з гострого кута потрапив у стійку.

Рівний хід поєдинку взірвав гол після дальнього удару Андрія Пушкарчука. «Агротехи» спробували розвинути успіх, але кращий бомбардир першості Тарас Кабанов  рахунок зрівняв фірмовим ударом низом у кут. Гра пожвавішала. У захисті ніхто не відсиджувався, але нічийний рахунок не змінився і став підсумком першої половини принципового протистояння.

В другій частині чвертьфінального поєдинку на постріл «агротехівців» зі штрафного у стійку Тарас Кабанов відповів влучним ударом – 2:1. Первага трималася недовго. Блимнули та згасли кілька прожекторів освітлення СК «Арена Спорт» і в цей момент другий дубль у грі оформив Андрій Пушкарчук.

За кілька хвилин у судівському протоколі зявилося нове імя серед авторів голів. Це Дмитро Горщарук з правого флангу атаки пробив Владислава Губа і в чергове вивів господарів уперед.

На відміну від суперника «Волиньагротех» гольові традиції змінювати не став і вивів на ударну позицію Андрія Пушкарчука – 3:3. А ще за хвилину капітан номінальних гостей Вадим Вознюк забив четвертий гол своєї команди. Як показали подальші події, цей гол виявися останнім у звітному поєдинку, що завершився за схожим сценарієм тижневої давнини.