Гра


52: 26

Хронометрист / Делегат:

Лисиця Н./Голоскоков С.




Про гру:

Дві доволі молодих команди дебютанти Суперліги протягом сезону у «регулярці» добряче попсували нерви «аборигенам» та зуміли опанувати середину турнірної таблиці у щільному сусідстві.

У дебюті тайму острожецький колектив більше часу проводив у позиційних атаках, а «Бренд» кілька разів перевірив майстерність Євгена Кречковського. Доволі рівна гра за чотири хвилини до закінчення тайму відзначилася двома дивними помилками господарів у захисті. І якщо в одному із випадків захисники підстрахували свого голкіпера Дмитра Притулюка, то у випадку із голом «камазівця» Максима Ядловського пасивне спостереження за галсами м’яча поставило «Бренд» у роль наздоганяючих. Мінімальний рахунок зберігся до відпочинкової паузи.

По перерві лучани збільшили командну швидкість і кілька разів небезпечно били по воротах. Хвилин п’ять поспіль основні події матчу відбувалися на половині «агрокоманди», що боронилася і числом, і вмінням. Гострі «контри» траплялися рідко, але приховували серйозну небезпеку. В одному із епізодів лише майстерність Дмитра Притулюка завадила швидкому Владиславу Панькевичу реалізувати вихід віч на віч.

За дві хвилини до фінального свистка тренер лучан Назар Бугайчук взяв тайм-аут і випустив п’ятого польового гравця. Цей хід вже за 15 секунд приніс плоди у вигляді голу Олександра Лисенка.

Нічийний результат протримався зовсім недовго, адже за справу взявся голеадор «камазівців» Антон Дригульський, «пушка» якого з правого флангу вразила дальній кут воріт господарів. Все? Кінець? Ні – це футзал. Останні секунди гри в більшості закінчилися голом Дмитра Заболотька на останній секунді гри.

Серія післяматчевих пенальті перетворилася в справжнє випробування для команд. По черзі голкіпери відбивали шестиметрові удари, а гравці хибили. І зрештою досвідчений Олег Юрчук поставив крапку в нервовій лотереї та приніс першу перемогу в плей-офф рідному «Камаз-Агро».