Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

В луцько-млинівському протистоянні в ролі господаря виступала «Вілія», яка з перших хвилин агресивно пішла у наступ на «Динамо». Тезки легендарного українського клубу впевнено відбили штурм і прогнозовано забили. Штрафний удар з лівого флангу атаки лучан з невеличким рикошетом реалізував Роман Москвич. А в середині тайму Андрій Бойко з гострого кута пробив голкіпера «Вілії» - 0:2.

Номінальні господарі не стушувалися і двічі поспіль по-господарські зіграли у карному майданчику «Динамо». Спочатку Ігор Онищук не вибачив захисників лучан за помилку,  а за хвилину кращий бомбардир «салатових» Сергій Вишневський видав ювелірний пас на Олександра Драганчука. Ще пізніше капітан «Вілії» до пасу додав і результативний удар. Сергій пройшов лівим флангом та з лівої пробив під поперечину. До сирени на перерву рахунок 3:2 так і не змінився, на відміну від фолів, котрих команди назбирали до критичної позначки – 5:5.

Після відпочинку Сергій Вишневський продовжив свій бенефіс. «пульнувши» по воротах з такою силою, що наівть глядачі на трибунах не відразу зрозуміли, що м’яч потрапив у сітку.

Динамівець Богдан Турчик за дві хвилини скоротив відставання до одного пункту, але менше ніж за хвилину дубль Ігоря Онищука повернув двохгольову перевагу млинівців. Зупинятися суперники не збиралися і по черзі йшли в атаку. З 19-ї по 21-у хвилини чергові дублі у матчі оформили динамівці Богдан Турчик та Андрій Бойко. Рахунок став нічийним – 5:5. Напруження зросло. Останні хвилини тримали в напруженні і гравців, і вболівальників. За три хвилини до сирени лучанин Андрій Бойко оформив хет-трик і дозволив «Динамо» повести у рахунку. Щоправда у пасиві гостей були 5 фолів, що змушували «блакитних» обережно грати у захисті.

«Вілія» відчайдушно атакувала, а «Динамо» з усіх сил відбивалося. Двічі поспіль Володимир Журибіда навіть обличчям та головою відбивав небезпечні удари впритул. Сирена застала Млинів у атаці, але перший раунд плей-офф залишився за лучанами.