Гра


02: 22

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Протистояння Луцьк-Ківерці гарантовано залишається принциповим двобоєм районних столиць. Фаворитом у звітному поєдинку виступав «Колос», який минулого року тріумфально прокрокував з сьомої сходинки турнірної таблиці Другої ліги до звання Абсолютного чемпіона, а у поточному сезоні значно випередив суперника у «регулярці». Лучани ж свідомо готувалися до перегонів на вибування та сконцентрованими вийшли на майданчик СК «Арена Спорт». Проте відбити стартовий штурм ківерчан «волошковим» не вдалося. На другій хвилині штрафний удар більш ніж вдало виконав Андрій Полтавець – 0:1.

Як показали подальші події саме штрафні удари створювали найбільшу небезпеку воротам суперників. Спочатку «Мідас» зі стандарту забив без свистка (гол не був зарахований), а з другої спроби двічі поспіль гостро пробивав по воротах. Пізніше гравець «Колоса» в подібній ситуації поцілив точнісінько в хрестовину. До свистка на відпочинок рахунок лишився незмінним.

В другому таймі гра продовжилася на контр-курсах в запеклій боротьбі. Насправді гольовою видалася 20-а хвилина гри, коли лучанин Віталій Пшонік зрівняв рахунок, а зелено-смугастий Орест Оришкевич відновив мінімальний гандикап «Колосу».

Під кінець гри ківерчани почали притискатися до власних воріт і Дмитро Рожко з «античної» команди зумів зрівняти рахунок та гарантував нервові миттєвості до фінальної сирени. Так і сталося, особливо в плані емоцій. А в підсумку перможця матчу довелося визначати у серії шестиметрових ударів, де «Колос» був відверто сильнішим – 0:2.