Гра


31: 12

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Всього п’ять «самураїв» прибули на перший чвертьфінальний поєдинок із командою «West Side».Цей факт від початку матчу визначив стиль та тактику гри. Малочисельний склад «Волинь-АТО» намагався зловити суперника на контр-атаці, а «західники» робили спроби вимотатаи суперника, тримаючи високий темп. Щоправда особливих дивідендів «сайдівці» з цього не отримали, навапаки наприкінці тайму автогол у ворота біло-червоних став єдиною насправді гольовою подією.

Відпочинок пішов на користь «West Side», який з перших хвилин другого тайму почав тиснути суперника. П’ятірка «АТОвців» добряче втомилася і навіть вимушена була брати тайм-аут вже через кілька хвилини після відновлення гри. Не допомогло. Гравець господарів Дмитро Поліщук таки зумів пробити голкіпера суперника – 1:1.

Після того, як рахунок став нічийним ініціатива остаточно перейшла до «West Side», який до фінальної сирени створив цілу низку моментів, котрі до голу так і не призвели.

Серія післяматчевих пенальті відбулася в рамках класичного формату «3 на 3». Помилка гравця номінальних гостей у третій спробі і в серії повів «West Side».