Гра


70: 06

Хронометрист / Делегат:

Лисиця Н./Кунаков О.




Про гру:

Поєдинок між 4-ю і 5-ю командами Вищої ліги вийшов напрочуд бойовим та рівним. І хай не вводять в оману нулі на табло після фінальної сирени, роботи в обох голкіперів було достатньо. Інша справа, що вони впоралися з нею на відмінно. В першому таймі суперники досить довго приглядалися один до одного і проводили артпідготовку, щоправда більшість пострілів пішли у молоко. Помітно було, що команди використовують різну ігрову філософію. “Екоресурси” проходили середину майданчика за допомогою дрібного пасу, стіночок та індивідуальної техніки гравців, “Кураж” віддавав перевагу лонгболлам та швидким відривам своїх форвардів. Таке собі протистояння “спартаківського” та “динамівського” стилів.

По перерві на майданчику стало гарячіше. Обидва клуби відкинули обережність і намагалися будь-що забити, розуміючи, що по такій грі навіть єдиний гол може стати переможним. Доводити справу до післяматчових пенальті ніхто не хотів. Початок тайму був за колківцями, але сейви Василя Фібіча додали впевненості його партнерам і ближче до завершення гри ініціатива перейшла до “Куражу”. Але Тарас Гринчишин також був на висоті і пробити його горохівчанам не вдалося. За кілька хвилин до сирени команди назбирали по п’ять фолів і завершення матчу вийшло занадто нервовим.

В серії 6-метрових також довго тривала рівна боротьба. Командам знадобилося по 9 спроб, щоб вирішити долю зустрічі. Врешті решт, м’яч звалився з ноги Юрія Фібіча і в нього вийшов удар а-ля Роберто Баджо, а Олександр Бойко пробив точно і приніс “Екоресурсам” перемогу у першому чвертьфінальному матчі. Проте, чим завершиться ця серія передбачити поки неможливо. В другій грі монетка може впасти й іншим боком.