Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Знаючи результат попередньої зустрічі горохівчани вийшли на гру дуже мотивованими. Простір ігрового майданчика був «наелектризований» настроєм «муніципалів».

З перших хвилин хлопці з Горохова почали нав’язувати свою гру і Олександру Мосійчуку приходилось показувати всю свою майстерність після небезпечних моментів, які створювали суперники. Та все ж навіть його надійна гра не допомогла острожівчанам після того як Андрій Марценюк по футзальному «носком» зумів пробити по воротах.

Треба віддати належне хлопцям з рівненщини. Після пропущеного м’яча вони не впали духом і зуміли створити декілька супернебезпечних моментів біля воріт МФКовців. Дуже цікава гра продовжилась до кінця тайму, але все ж м’ячів в ньому глядачі більше не побачили.

Друга половина зустрічі проходила в такому ж ключі як і перша. Атаки як хвилі на морі накочувались на ворота як однієї, так і другої команди, і стало зрозуміло що переломним може стати один м’яч. У цей важливий момент гри з найкращої сторони проявив себе новоспечений горохівчанин Тіто, який в блискучому стилі «на перекатах» зумів розібратись із захистом Острожця.

Маючи гандикап у два м’ячі МФК «Горохів» почав грати більш спокійно, змушуючи ФК «Острожець» йти вперед і оголювати свої захисні редути. Рівненчани таки зуміли відіграти два м’ячі, але для того, щоб врятувати зустріч цього було не достатньо. Дуже важка перемога горохівчан та приємні враження від ФК «Острожець»