Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Для того щоб посперечатись за медалі вищої якості чим бронза, команді з Торчина була потрібна лише перемога. При деяких «фантастичних» розкладах «харчовики» могли навіть стати переможцями регулярки, але для цього треба було щоб конкуренти з Духче та Горохова свої ігри програли. Тому надіючись в душі на чудо, гравці Торчина почали вирішувати завдання яке залежало тільки від них.

У молоді «Волині» зі слів тренера Олександра Антонюка свої завдання, а саме «накатати» юні дарування до початку футбольного весняного сезону. Здавалось клас та досвід гравців Торчина зроблять своє на початку гри, але тактично правильний захист та вміла організація гри довго не давала ніяких плодів фавориту цієї зустрічі.

Швидкі «хрестоносці» перебігували своїх опонентів в контратаках і в деяких випадках лише чудо не дозволило «Волині» забити.

Та все ж фізична «доросла» перевага зробила свою справу. На останній хвилині тайму Ткачук Олександр продавивши неокріпших юнаків та забив як кажуть «в роздягальню» дуже важливий в психологічному плані гол.

Дивлячись на те, що якщо не прибавити в швидкостях у другому таймі, можна втратити важливі залікові бали, другу половину зустрічі Торчин розпочав дуже активно і почав створювати безліч моментів біля воріт суперника. Але тотальне невезіння, а також каркас та стійки воріт не давали змогу розвинути успіх. А далі все відбувалось як за класикою жанру – «не забиваєш ти, забивають тобі». Дві блискавичні атаки «Волині» і «проблеми» у Торчина.

Останні хвилини були дуже напруженими. «Харчовики» з останніх сил прагнули «додушити» суперника та вирвати перемогу, і таки змогли це зробити. Богдан Щербик своїм дублем приніс дуже важку та потрібну перевагу своєму колективу у цій грі.