Гра


10: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Розпочинався останній тур у регулярному чемпіонаті в п’ятій лізі грою представників Рожищенського та Ківерцівського районів. До початку гри трійка призерів уже була відома, тому суперники виконували свої більш локальні завдання, а саме зайняти чим вище місце в турнірній таблиці, щоб у плей-офф дістався вже легший суперник. Але такого початку гри ніхто не міг спрогнозувати. Почнемо з того, що стартовий свисток арбітрів зафіксував одразу чисельну перевагу «Юності». З незрозумілих причин ківерцівчани не змогли назбирати на гру п’ятьох гравців, тому гру вони розпочали в меншості.

Здавалось при такій величезній як для футзалу перевазі питання про переможця будуть зняті одразу. Однак вийшло справжнє диво. Замість того щоб з перших хвилин розвивати свою перевагу переспівчани не тільки пропустили в більшості на першій же хвилині від Миколи Вікторова, а й по інерції одразу і від Олександра Корнійчука. По футзальній логіці «Юність» повинна була швидко відігратись, але самовіддача гравців «Колоса» та «піжонське» ставлення до своїх моментів футзалістів з Переспи дозволила ківерцівчанам довго тримати рахунок на свою користь.

Лише під кінець тайму переспівчани зусиллями свого лідера Ігора Случика зуміла переважити шальки терезів на свою користь.

На другу половину гри сил у «Колоса» більше не було. «Юність» вдало використовувала свою чисельну перевагу і довела гру до переможного для себе результату. Гравцем гри став Ігор Случик, який зумів відзначитись п’ять разів у воротах суперника.