Гра


1: 0

Про гру:

Стовідсотковий результат у Регулярному чемпіонаті Суперліги підкорився представникам футбольного центру «Ковель-Волинь». І хоча перша сходинка у турнірній таблиці була «забита» представниками столиці волинських залізничників ще у минулому турі, звітний матч із острожецьким «Камаз-Агро» став серйозним випробуванням для переможців «регулярки» напередодні старту матчів плей-офф.

Гості практично в усіх матчах «регулярки» давали бій записним лідерам елітного дивізіону області та навчилися грамотно діяти в обороні. Не став виключенням і звітний поєдинок, в якому острожецький колектив не дав розгулятися ковельським голеадорам.

Долю протистояння вирішив єдиний влучний удар у виконанні Романа Кузьмича. Гол ковельчанина приніс колективу Романа Бірука чергові три очки та сьому перемогу, що коронувала ФЦ на посаду чемпіона Регулярної першості сезону 2017/2018. На черзі тернистий шлях плей-офф, де першим суперником чемпіонів у чвертьфінальних поєдинках буде рожищанське «Торпедо», котре в суботу здолало потужний МФК «Хорів».