Гра


5: 5

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Зустрічались команди, які на жаль в цій регулярці вже не мали шансів вклинитись в «медальні» справи, але кожна з яких намагалась зайняти чим вище місце в турнірній таблиці, щоб мати легшого суперника в плей-офф. Цікавим був той факт, що команди розпочали гру лише п’ятірками, а на лаві запасних були лише їх представники. Замін не було взагалі ні в однієї, а ні в іншої команди, що безумовно давалось взнаки в ігрових діях. Суперники дуже швидко втрачали сили, а замінити їх не було кому. Фатальною для команд могла бути травма любого гравця, але суперники коректно відносились один до одного, тому вони знаходились у рівних умовах.

Напевно надивившись матчі Євро та гру збірної Казахстану, де роль польового вдало виконував воротар, гравці «Колоса» з перших хвилин почали грати через нього, намагаючись забити через позиційні атаки, і тим самим вимотуючи ФК «Острожець». Але така тактика не дала ніяких дивідендів ківерцівчанам, які пропустили два м’ячі в пусті ворота, і змушені були відігруватись. Намагання рівненчан забити в пусті ворота і зняти питання про переможця привело до обрізки, і на останніх секундах тайму Гапонюк Дмитро зрівняв рахунок в першій половині гри.

Ігрова картинка другої половини була аналогічна першій. З перших хвилин розігрування лишнього гравця «Колосом» та намагання забити в пусті ворота «Острожцем».

Героями гри у своїх командах були Юхимюк Назар у ФК «Острожець» та Левчук Денис у «Колоса», які змогли відзначитись дублями у ворота суперників. В кінцевому результаті закономірна нічия.