Гра


5: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

 Безумовно гра між представниками Луцького та Рожищенського районів була центральною цього вікенду. Команди знаходились на першому та третьому місцях відповідно, тому результат гри був надзвичайно важливим для обох колективів. Також на глядацькій трибуні зібралися гравці МФК «Горохів» для якої результат зустрічі також мав велике значення.

Для того щоб достроково оформити чемпіонство регулярки духнівчанам необхідно було здобути хоча б нічию, а торчинцям потрібна була лише перемога.

Як і очікувалося гра розпочалась дуже жваво, було багато швидких атак та безкомпромісної боротьби, в якій все ж більшого зміг спромогтись лідер, і голи Євгена Поліщука та Юрія Борецького тому підтвердження. Але з плином ігрового часу «харчовики» зуміли вирівняти гру і на перерву команди пішли при рівному рахунку.

Друга половина розпочалась ще більш цікаво та інтригуюче. Буквально за хвилину Ткачук Олександр двома м’ячами перевернув у грі все з ніг на голову, і вже торчинці повели вперед. Після цього розпочалась справжня «рубка» буквально за кожен м’яч та ігровий епізод, така собі футзальна «сталінградська битва». Емоції зашкалювали, і гравці віддавали всі сили у цій боротьбі. Все ж в цій грі її величність Фортуна була на боці Торчина, який зумів вирвати перемогу, завдавши першої поразки ФК «Духче» та зберегти інтригу за чемпіонство.