Гра


3: 10

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

Перший ранковий матч в п’ятій лізі розпочався грою одного з фаворитів турніру МФК «Горохів» та аутсайдера, який ще тільки «обростає пір’ям» в дорослому футзалі  - ФК «Волинь».

Як і очікувалося горохівчани без розвідки почали штурмувати ворота юнаків з «Волині» і практично на перших хвилинах вирішили хід зустрічі. До шостої хвилини гри «муніципали» повели в рахунку чотири м’ячі завдячуючи «старожилу» команди Марцинюку Андрію, який зробив хет-трик, та «чорній блискавці» Тіто, який від гри до гри знаходить все більше розуміння в новому для себе колективі.

Зробивши результат на початку зустрічі в подальшому МФК «Горохів» вирішив здобути перемогу «малою кров’ю». Команда маючи комфортний для себе результат довго контролювала м’яч намагаючись ловити молодих «хрестоносців» на контратаках, що їм досить непогано вдавалось.

У «Волині» виділявся Святослав Біскуп, який зумів відзначитись дублем, але і в команді з Горохова ще один хет-трик зробив новобранець команди Кукевич Вадим.

В подальшому колективи догравали гру, в якій ніяких несподіванок не сталось. Впевнена перемога МФКовців, які практично гарантували собі один із комплектів нагород регулярки.