Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 Вражаюча шумова підтримка «тор сиди» уболівальників «Фіміаму» уже з перших секунд гри глушила будь-які повідомлення у мікрофон делегата поєдинку. А от для самих «Християн» вона мала стати важливим фактором для здобуття першої перемоги у чемпіонаті. Хоча спочатку все складалося не так, як хотілося луцькій команді. Обидва колективи видали ударну трихвилинку,  під час якої «Юність» відзначилася двома голами у виконанні Андрія Ліщишина та Володимира Тростянчука, а «Фіміам» відповів голом у виконанні Олександра Потурая. На перерву команди пішли за рахунку 2:1 на користь підопічних Сергія Вишневського.

Утім, доля, схоже, цього вечора мала явний намір ощасливити уболівальників луцького християнського клубу. Уже на початку другого тайму Олександр Потурай влучним ударом з розвороту зірвав емоції трибун, а вже за декілька хвилин те ж саме вдалося і його тезці Терещуку, який завершив одну із швидких контратак своєї команди.

«Тату, давай, гол забивай!», - так малеча з трибун кричала Олександрові Потураю, і той не підвів, після прострілу партнера по команді оформивши хет-трик. До цього моменту «Фіміам» уже «сів» на п’ять командних фолів, що все ж давало «Юності» шанс на порятунок матчу. Більше того, номінальні господарі майданчика таки пробивали два десятиметрових, однак ані Володимир Тростянчук, ані Павло Ліщук реалізувати таку можливість не змогли, а перший з них на останній хвилині гри ще й залишив команду в меншості, чим підсумував першу перемогу в чемпіонаті у виконанні «Фіміама» - 2:4.