Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В./Кузнєцов Д.




Про гру:

 Битва за третю сходинку турнірної таблиці Першої ліги навіть попри моментами сумбурний ігровий процес виправдала усі сподівання щодо інтриги та напруги у протистоянні. Щоправда, з перших хвилин дещо впевненішими у власних силах та можливостях виглядали гравці «Агромата». Після декількох хороших нагод для взяття воріт вони таки досягли свого: Павло Адамський більярдним ударом з дальньої дистанції відправив шкіряну сферу в кут воріт Віталія Захарчука.

«Авангардівці» «прокинулись» ближче до завершення тайму, коли організували справжній тиск на ворота Олександра Шпарука. Цей тиск приніс результат у вигляді трохи неочікуваного влучного удару головою від Вадима Носалюка. Утім, за рівного рахунку на перерву команди так і не пішли – захисник «Неріса» не за правилами зіграв у власній карній зоні проти Павла Адамського, і Владислав Оліщук чітко виконав шестиметровий вирок – 1:2.

Витримавши стартову активність суперників, «агроматівці» продовжили свою справу й у другому таймі. А результатом став ще один гол Адамського – десятий номер номінальних гостей чітко розібрався у ситуації майже загубленої атаки, і з гострого кута покотив «кулястого» поміж ніг голкіперу. Утім, вже за хвилину його колега по номеру на футболці Богдан Гринчук вдалою грою на добиванні відновив статус-кво - 2:3.

На останніх хвилинах «авангардівці» спробували зіграти у п’ять польових, однак така тактика за відсутності потрібної організованості успіху не принесла. Ба більше, незадовго до фінальної сирени Іван Богута таки покарав суперників за втрату м’яча ударом у порожні ворота. 2:4 – «Агромат» уже як мінімум третій у регулярному чемпіонаті, А «Нерісу» місце у верхній частині таблиці ще доведеться захищати вже за тиждень, коли будуть зіграні матчі останнього туру першості.