Гра


0: 0

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

Луцьке дербі завершувало передостанній 6-й тур Регулярного чемпіонату протистоянням досвідченого «Волиньагротеха» проти дебютантів Суперліги з МФК «Бренд». Перших дві хвилини суперники придивлялися один до одного, а далі пішов жвавий футзал. Штрафний біля карного майданчика «блакитних» Павло Чикалюк завершив потужним, але невлучним ударом. А з пострілом Дмитра Заболотька впевнено впорався кіпер Дмитро Галецький. «Волиньагротех» відповів напівмоментом у виконанні Романа Кузьмича та низкою позиційних атак.

За п’ять хвилин до перерви м’яч міг вдруге побувати у воротах номінальних гостей, але замість голови Олександра Лисенка на дальній стійці потрапив у металевий каркас. До сирени команди обмінялися кількома гострими моментами, але рахунок так і не відкрили. Для «Бренду» підсумок першої половини став третім поспіль «сухим» таймом у Регулярці.

У другій половині гра дещо заспокоїлася. Команди проводили позиційні атаки та караулили помилки своїх візаві. За три з половиною хвилини до закінчення матчу лише диво врятувало «Бренд» від голу. М’яч котився по лінії воріт і Роману Філь лишалося лише торкнутися кулястого, але гравець гостей вдарив потужно і по суті виніс м’яч з воріт.

Останнє слово залишилося за господарями. Активний Олександр Лисенко гарматним пострілом потрапив у поперечину воріт «агротехів», але в сітку «Селект» не відправив і рахунок тай і не розмочив. Друга поспіль «суха» нічия «брендівців» і заплутана ситуація у турнірній таблиці Суперліги.