Гра


0: 2

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Голоскоков С.




Про гру:

 

Діючий чемпіон АФЛУ та Волині не довго квапився із вирішенням гольових питань. Гравець «Надії» Олег Іванишин вже на 2-й хвилині вразив ворота господарів майданчика в СК «Арена Спорт» - 0:1.

Підопічні Анатолія Мищука спробували огризнутися, але хорівці довгий відрізок часу використовували свого голкіпера Ігоря Пунду в режимі воротаря казахів Ігіти, котрий блиснув майстерними підключеннями на фінішувавшому цієї суботи Євро 2018 у Любляні. Таким ходом гості відразу збили атакувальний порив чорно-білих. Позиційні атаки приїжджої команди з повільним розіграшом м’яча закінчувалися невлучними пострілами. А одного разу навіть сталося перехоплення, яке, щоправда, дивідендів торпедівцям не принесло, адже дальній удар в ціль не потрапив. Мінімальний рахунок став підсумком тайму.

Після відпочинку господарі жваво пішли вперед і кілька разів навіть погрожували воротам Пунди, але Ігор своїми впевненими підключеннями перевів гру на половину суперника. Рівний хід матчу перервався за 2 хвилини до сирени, коли мяч після удару Андрія Любуськи рикошетом від оборонців таки залетів у сітку воріт «Торпедо».

Академічна перемога гостей засвідчила той факт, що «Надія» залишилися на другій сходинці турнірної таблиці, адже за годину до початку звітного поєдинку у Ковелі місцевий ФЦ обіграв «ЛСТМ» і гарантовано зберіг лідерство у Регулярці