Гра


7: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Герасимчук В.




Про гру:

Розпочався ігровий день у п’ятій лізі грою беззаперечного лідера перегонів ФК «Духче» та аутсайдера турніру ФК «Острожець».

Споглядаючи турнірну таблицю і місця на яких знаходились команди здавалося що в цій грі у «Духче» не буде проблем з рівненчанами. Тому гру вони розпочали дещо вальяжно, мабуть думаючи що зможуть по «гвинтиках» розібрати суперника.

Трохи іншої думки були острожецькі хлопці, які знали що відступати їм більше не має куди. Своєю самовіддачею вони намагалися компенсувати клас суперника. На початку зустрічі було дуже багато руху, а також нікому не потрібних забігань, які не давали користі жодній з команд.

Але з плином ігрового часу почав відчуватись клас рожищенців. Практично кожна з  атак знаходила  логічне завершення, і на перерву команда з Духче пішла з гандикапом у три м’ячі.

Така ж гра продовжилась і у другому таймі. Почала відчуватись втома ФК «Острожець», а Духче маючи комфортну перевагу грала по результату, довго контролюючи м’яч та ловлячи суперника на контратаках. Лише завдячуючи  своєму воротарю рівненчани тримали інтригу у грі, бо Мосійчук Олександр «творив дива» у воротах. Але і він не зміг нічого зробити коли Євген Поліщук своїми голами замикав атаки партнерів, а в грі зробив хет-трик.