Гра


3: 4

Удари по воротах:

23
:
23

Удари у рамку воріт:

11
:
15

Сейви:

10
:
6

Фоли:

6
:
8

Бабич Олександр, Якимчук Юрій, Хомич Олена




Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Кузнєцов Д.




Про гру:

Завдяки синхронним втратам очок з боку конкурентів «агроматівці» після четвертого туру вийшли на чисту першу сходинку в таблиці, а тепер готувалися підтвердити свій статус проти наддосвідчених футзальних опонентів з «Ласки». Щоправда, початок поєдинку пройшов під диктовку саме підопічних Олександра Антонюка, які свій методичний тиск на ворота лучан підсумували голом Валерія Курика після розіграшу кутового. Пропущений гол погнав уперед уже «салатових», і вже за дві хвилини ефектний гол п’ятою від Павла Адамського відновив рівновагу на табло.

Можливо, занадто явно «агроматівці» грали від оборони, а їх голкіперу Олександру Лещуку раз за разом доводилося рятувати команду – наприкінці тайму навіть ціною травми. Терпів обстріл своїх воріт і його тезка Олександр Шпарук, однак і він не допоміг команді на останніх секундах періоду, коли Валерій Курик подвоїв особистий доробок та знову вивів «Ласку» уперед в рахунку – 1:2.

У другому таймі на майданчику був зовсім інший «Агромат», і боратинській команді було дійсно несолодко. А після невеличкої «пристрілки» лучани почали забивати. Спочатку Павло Адамський оформив дубль, реалізувавши вихід своєї команди «три у два», а потім шикарний удар в нижній кут воріт з правого краю вдався Івану Богуті – 3:2.

Олександр Антонюк за чотири хвилини до фінальної сирени пішов грати у п’ять польових, і суперники до такого виявилися не зовсім готовими. За іронією долі, саме один з найкращих гравців поєдинку Іван Богута випадково зрізав м’яч у власні ворота, рятуючи їх від гола. А на останній хвилині гри емоції обох команд били через край – «агроматівці» апелювали до арбітрів щодо порушення правил, яке було б для «Ласки» шостим командним, а у підсумку отримали пенальті у власні ворота після гри рукою в карній зоні. Олександр Назарчук холоднокровно реалізував пенальті – 3:4.

Олександр Фірко мав хорошу нагоду врятувати для «Агромата» гру за декілька секунд до фінальної сирени, однак обігравши чи не всіх гравців команди-суперника на своєму шляху не зміг пробити по воротах. А «Ласка» після важкої «вікторії» знову повертається до лідерських позицій у Першій лізі. Хоча, як показує хід сезону, боротьба за найвищі щаблі таблиці тут не завершилася навіть для «Агромата».