Гра


9: 3

Хронометрист / Делегат:

Борошук О./Герасимчук В.




Про гру:

Перед грою відчувалась напруга. Команди готувались до центральної гри в своїй лізі. Кожному з колективів перемога була потрібна як повітря, для того щоб бути претендентами на медаль.

З перших хвилин була «рубка»! Брак комбінаційних дій команди компенсували боротьбою та жагою до перемоги. Та все ж з плином часу почала відчуватись перевага горохівського колективу, який зумів в трансферне вікно здорово підсилитися. Вже відчувалась зіграність новоспечених партнерів, що приводило до більш якісних дій чим у суперників, чого не було у попередньому турі.

На дев’ятій хвилині зумів відмітитись «колоритний» гравець «муніципалів» Лавіл Ньядо Піві, який в цій грі почувався набагато краще ніж у попередній. Атаки номінальних господарів розхитали оборонні редути «хіміків» і на перерву команди пішли з комфортним рахунком для команди з Горохова.

Маючи гандикап у три м’ячі після першого тайму МФК впевнено себе відчував і грав як кажуть «по результату». Коли «Tetrafan» забивав гол і йшов вперед щоб скоротити рахунок, горохівський колектив на контратаках змушував футзалістів з «пластмасового» знов відіграватись. В середині другого тайму гра заспокоїлась і стало зрозуміло, що в сьогоднішній вечір гостям нічого не світить.

Переміг МФК «Горохів», який зробив серйозну заявку на призи регулярного чемпіонату.