Гра


2: 3

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

Кадрові біди «Агромата» були незначними у порівнянні з «Оликою», у якої на матч проти «авангардівців» був усього лиш один запасний, який не виходив на майданчик. Попри нечисленний склад, команда Олега Шахраюка майже протягом усього матчу контролювала його хід, стараючись тримати м’яч під контролем та грамотно захищаючись. Пробоїну оборона «Олики» дала у середині першого тайму, коли Вадим Носалюк після флангового прострілу замкнув дальню стійку.

Утім, «джокером» та натхненником господарів майданчика недільного вечора був швидкий Дмитро Кутецький, який ще до перерви зробив усе для гола Олега Шахраюка, а на початку другого тайму відзначився сам та вивів уже свій колектив уперед в рахунку – 2:1. Не минуло й хвилини, як «авангардівець» Юрій Сосницький покарав суперників за легку розслабленість точним ударом у «дев’ятку» із середньої дистанції.

Рівна гра та своєрідна відвага гравців «Олики» давали упевненість у тому, що номінальні господарі майданчика не програють. Однак незадовго до завершення поєдинку своє слово сказав головний бомбардир «Неріса» Богдан Гринчук, який здорово зіграв у стилі «стовпа», прикрив м’яч корпусом та з розвороту послав «кулястого» під голкіпером у ворота. 2:3 – друга поспіль перемога «авангардівців» виводить їх на четверте місце та дає хороші шанси на боротьбу за найвищі місця регулярного чемпіонату Першої ліги.