Гра


5: 1

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

Нічийними результатами двох конкурентів усі шанси мав скористатися «Агромат». Навіть попри досить бідну через кадрові втрати заявку на матч проти «Юності» луцькі футзалісти видали ударний перший тайм, яким і вирішили долю матчу. Спочатку голкіпер номінальних гостей Іван Присяжнюк не впорався з ударом Павла Адамського, а потім багатоходову контратаку своєї команди влучно завершив Олександр Фірко – 2:0.

Надійність «салатових» в обороні не давала нічого створити команді Сергія Вишневського, а надзвичайна легкість в атаці додавала луцькому колективу впевненості у підсумковому результаті. У середині першого тайму двома схожими голами Павло Адамський оформив хет-трик, а Вадим Семенович після пасу Артема Пашківського сформував підсумковий перед перервою рахунок на табло.

У другому таймі «агроматівці» не форсували подій, стараючись тримати «кулястого» під контролем та довести матч до сухої перемоги. Утім, «клін-шиту» Олександра Шпарука завадив прикрий автогол на останніх секундах гри. Незважаючи на це, «Агромат» після «вікторії» вийшов на одноосібно першу сходинку турнірної таблиці Першої ліги.