Гра


1: 1

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р./Кузнєцов Д.




Про гру:

Присутність яскраво вираженого фаворита у цьому протистоянні ніяк не позначилася на перебігу його подій. «Християни», понад усе бажаючи таки набрати перші очки у чемпіонаті, дали справжній бій команді, левова частка складу якої ще торік грала у фіналі Суперліги. А Олександр Потурай, з першого хорошого моменту поціливши у стійку, після розіграшу кутового таки відкрив рахунок у матчі.

Ситуація змусила йти вперед уже боратинську команду, і після невеличкої пристрілки гравцям «Ласки» все ж вдалося запалити на табло другу одиницю. Юрія Шаулу вивели на удар з меж карного майданчика, і 22-й номер «помаранчево-чорних» зряче від стійки пробив у ближній кут воріт «Фіміаму» - 1:1.

Лучани ледь не повторили помилку попереднього туру, знову сівши у глухий захист у другому таймі. Команда Олександра Антонюка влаштувала справжній обстріл воріт «Християн», однак забити не вдавалося навіть з пенальті – вище пробив Валентин Кривицький. Розуміючи, що так можна програти все, гравці «Фіміаму» спробували нав’язати гру на зустрічних курсах і… на останній хвилині знову зіграли рукою у власному штрафному. Утім, і цього разу фортуна була на боці аутсайдерів Першої ліги. Владислав Козачок із шестиметрової позначки поцілив у бокову стійку, а його суперники нарешті здобули заслужений заліковий пункт у турнірній таблиці.