Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

Битва лідерів чемпіонської гонки у 2018 році під егідою АМФВ викликала шалений інтерес серед глядачів, причому, як на трибунах, так і у режимі он-лайн трансляції на сторінці фейсбук. Якщо глядацький інтерес буде рости то АМФВ і надалі проводитиме подібні трансляції центральних матчів туру.

Сама ж гра інтригувала – чи буде у нас новий лідер, чи старий збільшить відставання від переслідувачів? «Ковель» розпочав дуже потужно та активно і, буквально, не зупинявся до фінальної сирени. Самим невтомним був Іван Данилюк, котрий на сьомій хвилині і відкрив рахунок у матчі. Фанатична віддача ковельських футзалістів давала свої плоди – вони у буквальному сенсі притисли гравців «Надії» до їхнього карного майданчику та не давали їм простору.

Зі стартом другого тайму червоні зуміли знову «вжалити», причому двічі – спочатку Олександр Ліщук, а за декілька хвилин невтомний Іван Данилюк оформив дубль – 3:0. Підопічні Миколи Радька перейшли на гру із п’ятим польовим, але злагоджені дії захисту гравців «Ковеля» нівелювали спроби «хорівчан».

На 23-й хвилині команди зуміли обмінятися голами – у складі господарів майданчику вдало замкнув дальню штангу Владислав Мазур, а у «ковельчан» свій хет-трик оформив невловимий Іван Данилюк.

4:1 так і залишилося до фінальної сирени незважаючи на численні моменти обох команд. Впевнена перемога підопічних Романа Бірука над діючими абсолютними чемпіонами Волині та України, причому друга в сезоні. Ох і цікаво ж буде у плей-офф!