Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова О./Корпош Р.




Про гру:

Цікавий матч зважаючи на турнірні розклади… «Волиньагротеху» щоб не відставати від лідерів потрібно було перемагати, а «Торпедо» вкрай важливими були перші набрані залікові пункти. Майже усі свої матчі підопічні Анатолія Мищука розпочинають потужно, але у другому таймі щось із командою відбувається незрозуміле… Так було і цього разу. На четвертій хвилині спочатку Сергій Віхрук пройшов по флангу та влучно пробив у дальній кут, а за декілька секунд Ігор Шевельов майже ідентично повторив удар з лівої – 2:0. Після стартового нокдауну «агротехівці» вз’яли м’яч під свій контроль, «торпедівці» ж навпаки розраховували на контратаки. Під час одного з стандартів Романа Кузьмича вивели на ударну позицію, але він влучив у поперечину воріт Юрія Фіщука. Вдалий захист та вчасні переміщення давали свої плоди гравцям Анатолія Мищука – 2:0 на перерву.

Але настав другий тайм…Уже на 15-й хвилині Андрій Пушкарчук простим, але підступним ударом влучив голкіперу поміж ніг – 1:2. Гра дещо заспокоїлася, кожна з команд діяли по рахунку, а Юрій Фіщук усіма силами рятував своїх партнерів у почастішавших моментах «Волиньагротеха». Цікаво та вишукано хотів реалізувати штрафний удар Сергій Віхрук, але у голкіпер розгадав хитрий удар верхом. На 21-й хвилині невдалий вихід у контратаку чорно-білих вилився у обрізку, а суперники «вивалилися» 4х2. Тарас Бондарчук у відчайдушній спробі врятувати партнерів зрізав м’яч у власні ворота. Катастрофічне невезіння Тараса, черговий авто гол – 2:2.

Вже за хвилину Роман Філь виявився на ударній позиції та пробив точно у нижній кут – 3:2. А на 26-й хвилині Роман Кузьмич покарав «Торпедо» при спробі гри із п’ятим польовим – 4:2.

Захисна тактика не принесла своїх плодів «Торпедо» - прикра поразка при непоганій грі.