Гра


6: 3

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Корпош Р.




Про гру:

Матч у боротьбі за надважливих три очки розпочався досить жваво. «Ярд» на початку поєдину мав два прекрасних моменти аби відзначитися, але Сергій Боровський не зумів реалізувати моменти. А от Ігор Поліщук на шостій хвилині та Віталій Лук’янов на сьомій зуміли реалізувати свої шанси – 2:0. Однак невтомні спроби двох Сергіїв змусили білих йти на перерву за нічийного рахунку. Свої моменти нарешті реалізували – Сергій Боровський та Сергій Борецький – 2:2.

Зі стартом дугої половини гри команди пішли атака на атаку. Однак фортуна посміхалася досвідченішим «ждеростівцям». На 17-й хвилині Ігор Поліщук оформлює дубль – 3:2. На 23-й хвилині затяжна атака, серія ударів та рикошетів, сейви Ярослава Яроша… однак Ігор Поліщук таки зумів до оформити хет-трик – 4:2. В’ячеслав Ливак і Ко вирішили рятувати поєдинок із п’ятим польовим, але натомість отримали два голи від Руслана Трофимчука та Ігоря Тетеренка – 6:2. На 25-й хвилині Бай Вадим таки пробив Ігоря Вінцюка – 6-3. Однак нефарт гостей у цьому матчі затягнувся… навіть з шестиметрового удару Ярослав Ярош зумів потрапити у голкіпера, добивання партнера взяла на себе стійка…

Важка перемога «ДжеРосту», однак «Ярд» із таким настроєм явно раніше чи пізніше когось таки засмутить… Варто лише додати у ігровій дисципліні.