Гра


4: 5

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Корпош Р.




Про гру:

Інший поєдинок шостого туру виявився не менш цікавим. «Зимному» цей матч був над важливим – у випадку поразки суперник втікав у турнірній таблиці надто далеко… Обидві команди напередодні підсилилися хорошими футзалістами, тому гра тримала у напрузі численних глядачів, котрі підтягнулися із центрального майданчику, до фінальної сирени.

Затяжна серія кутових ударів біля воріт «КС-Ветерана» завершилася голом – Леонід Єфремов у притаманному йому стилі зіграв на випередження – 1:0. Незадовго до перерви рахунок зрівняв новачок «чорних» - Ігор Махнюк.

Зі стартом другого тайму захист «Клевер Сторс» проморгав Леоніда Євремова двічі і він зумів оформити хет-трик – 3:1. Однак за дві хвилина свою атакувальну міць продемонстрували Ігор Махнюк та Віктор Воробей – 3:3. Останні хвилина матчу були над напруженими і помилки каралися миттєво. На 24-й хвилині уже Ігор Махнюк святкував оформлення хет-трику та 4:3 на свою користь. Усе перевернулося з ніг на голову… Однак у погоні за результатом госпораді майданчику перебрали дозволену кількість фолів і на 25-й хвилині Руслан Кротач вдало реалізовує дал-пенальті – 4:4. Ще за декілька секунд Олександр Мосійчук зумів відбити 10-метровий удар все того ж таки президента «Зимного»… За долю секунди Дмитро Перванчук завдавав потужного удару, але голкіпер «Зимного» зумів нівелювати загрозу. Розв’язка у матчі настала за 19 секунд до завершення поєдинку – Олександр Антонюк пройшов по флангу, завернув у штрафну де і був збитий голкіпером. Шестиметрове покарання вдало реалізував Руслан Кротач – 5:4 на користь ще одних володимирчан у ветеранських змаганнях. Як результат у турнірній таблиці від п’ятого до першого місця всього два очки різниці.